За нас

Изграждаме сгради с Вашите мечти.

Със създаването си инвестиционно дружество "Домус-Инвест" ООД  се специализира в консултантско-инжинерингови услуги в областта на проучването, проектирането, строителството и реконструкцията на обекти с разнороден характер и предназначение - жилищни, търговски, административни и промишлени.

 В "Домус Инвест" ООД работят висококвалифицирани кадри с дългогодишна практика в областта на строителството.

 Дружеството извършва самостоятелна инвеститорска дейност чрез закупуване или договаряне на терени срещу обезщетение, проектира и строи, продава и отдава под наем жилища, магазини, ателиета и гаражи.

 Високото качество на строителство и спазването на сроковете по изпълнение на проектите са основен приоритет и цел.

Изграждаме сгради с Вашите мечти.

 1. Индивидуални Консултации: Нашите експерти са на разположение, за да обсъдят Вашите идеи и изисквания. Слушаме внимателно и предлагаме персонализирани решения, които да отговарят точно на Вашите нужди.

 2. Проектиране и Планиране: С помощта на нашите архитекти и инженери, ще работим с Вас за създаването на проект, който отразява Вашата визия и взима предвид всички технически и естетически аспекти.

 3. Инженерни Решения: Стремим се към иновации и предлагаме инженерни решения, които да осигурят оптимална функционалност и устойчивост.

 4. Бизнес Консултации: За комерсиални проекти, предоставяме съвети, които ви помагат да вземете информирани решения, свързани с развитието и разширяването на Вашия бизнес.

Ние вярваме, че ключът към успешно завършен проект е тясното сътрудничество с клиента. Всяка консултация започва с  изслушване на вашите цели и желания, след което предоставяме реалистични и възможни решения. Нашата цел е да Ви осигурим ясно разбиране за всеки аспект на проекта и да Ви предоставим необходимата подкрепа през целия процес.

Домус Инвест предлага висококачествени услуги по конструиране, които обхващат всички аспекти на строителството. Със съчетание от експертно знание, опит и иновативни технологии, ние сме в състояние да осигурим изпълнение на всякакъв вид строителни проекти.

 1. Професионален Екип: Нашите екипи от професионалисти са подготвени да вземат в ръце всяка детайлна задача. Вярваме в отдадеността към качеството и вниманието към всеки елемент от проекта.

 2. Строг Контрол на Качеството: В Домус Инвест сме посветени на постигането на най-високите стандарти в строителството. Всеки етап от процеса е предмет на строг контрол и проверка.

 3. Избор на Материали: Използваме само качествени и сертифицирани материали, които гарантират дълготрайност и надеждност.

 4. Технически Експертизи: Нашите инженери и консултанти предоставят компетентни технически решения, гарантиращи успешното изпълнение на проектите.

 

Дизайнът и архитектурното проектиране са сърцето на всеки успешен строителен проект. Ние вярваме, че внимателното планиране и креативен подход към архитектурата са ключът към създаването на пространства, които впечатляват и функционират в перфектна хармония.

 1. Индивидуален Подход: Всеки проект започва с внимателно слушане на Вашия визионерски израз и изисквания. Създаваме уникални архитектурни решения, които се адаптират към вашите специфични нужди.

 2. Функционалност и Естетика: Вярваме в баланса между практичността и визията. Проектираме пространства, които съчетават функционалност с изискан дизайн.

 3. Използване на Новаторски Технологии: Внедряваме съвременни технологии и материали, за да гарантираме ефективност и устойчивост.

 4. Подготовка на Архитектурни Проекти: Нашият екип от архитекти работи в тясно сътрудничество с Вас, за да изградим детайлни архитектурни проекти, които служат като основа за изпълнението на проекта.

Ние вярваме в създаването на пространства, които преобразяват живота и обогатяват общностите. В Домус Инвест, се стремим към вдъхновяващи архитектурни решения, които съчетават иновации с красота.

 

Ние сме отдадени на създаването на качествени и устойчиви сгради, които отговарят на високите стандарти на нашите клиенти. С нищо по-малко от превъзходство в изпълнение, ние превръщаме идеите Ви в реалност.

 1. Изграждане на Жилищни Обекти: В Домус Инвест разбираме важността на дома като лично пространство. Ние предлагаме комплексни решения за изграждане на качествени жилищни сгради, които са удобни и функционални.

 2. Комерсиални Сгради и Обекти: Вярваме, че успешните бизнеси изискват качествени търговски пространства. С нашата помощ, Вашият бизнес ще има стабилна основа за растеж и развитие.

 3. Индустриални Сгради и Съоръжения: За индустриалния сектор, предоставяме специализирани услуги за изграждане на сгради и съоръжения, които отговарят на специфичните изисквания на бизнеса Ви.

Вярваме в създаването на сгради, които не само отговарят на нуждите на днешния ден, но и предвиждат бъдещето. С прецизност, иновации и креативност, ние създаваме обекти, които променят облика на общностите.

 

В раздела "Надзор" на Домус Инвест представяме висококачествените ни услуги за строителен надзор, осигуряващи изпълнението на всеки проект с най-високите стандарти за качество и безопасност. С грижа и професионализъм, ние гарантираме успешното завършване на всеки етап от строителството.

 1. Строителен Надзор: Нашите квалифицирани инженери и техници следят внимателно всеки аспект на строителния процес, гарантирайки съответствие с проектната документация и всички изисквания.

 2. Контрол на Качеството: Осигуряваме строг контрол върху използваните материали и технологии, за да гарантираме дълготрайността и надеждността на всеки проект.

 3. Срокове и Бюджет: В Домус Инвест сме ангажирани със заършването на всеки обект в диапазона на първоначално определените бюджетни и времеви рамки.

 4. Решаване на Технически Предизвикателства: Нашият екип от експерти се справя с всякакви технически предизвикателства, като предоставя иновативни решения и съвети.

Вярваме в тясното сътрудничество с клиентите ни и създаването на доверие чрез открита комуникация. Всеки проект за нас е уникален, и ние се стремим към изпълнение с внимание към всеки детайл.

Съчетаваме техническата си експертиза с ангажимента ни към отлично обслужване, за да гарантираме най-добрите резултати за всеки проект.

Създаваме пространства, които не само впечатляват визуално, но и отразяват индивидуалността и нуждите на нашите клиенти. С комбинация от креативност, функционалност и внимание към детайла, ние превръщаме Вашия дом или бизнес във вдъхновяващо и комфортно място за живеене и работа.

 1. Персонализирани Решения: Разбираме, че всяко пространство е уникално. В сътрудничество с Вас, създаваме индивидуални интериорни дизайни, които отразяват вашите предпочитания и стил.

 2. Функционално Използване на Пространството: Ние се стремим да осигурим оптимално използване на пространството, като същевременно подчертаваме естетиката и удобството.

 3. Избор на Мебели и Декорации: Подбираме внимателно мебели, аксесоари и декорации, които хармонират с дизайна и придават уют и хармония на всяко помещение.

 4. Осветление и Цветова Палитра: Внимателно разработваме осветлението, което играе ключова роля в създаването на атмосферата в интериора, както и подбираме цветовата палитра, която отразява Вашите предпочитания.

В Домус Инвест вярваме, че всяко пространство има потенциал да бъде преобразено в уютен, функционален и красив дом или работно място. Ние създаваме интериорни дизайни, които превръщат Вашите идеи в реалност.

Услуги

Архитектура
Строителство
Надзор